У Львові готують до відкриття унікальний медзаклад: як там допоможуть пораненим

У Львові готують до відкриття унікальний медзаклад: як там допоможуть пораненим

У закладі вже розгорнули 820 ліжок

Під час візиту на Львівщину заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко разом з начальником Львівської ОВА Максимом Козицьким відвідали медзаклад, де розташується клініка Superhumans Center.

Про це йдеться на сторінці Кирила Тимошенка

«Superhumans Center — це ініціатива співвласника порту TIS Андрія Ставніцера. Унікальне місце, де працюватимуть фахівці з США та ЄС. Тут будуть застосовувати найкращі практики для протезування дітей та дорослих, реконструктивного лікування — хірургічні операції з відновлення понівечених частин тіла, а також реабілітації військових і тих людей, які постраждали через напад Росії», — йдеться у повідомленні.

У закладі, де працюватиме клініка, відремонтували приміщення та вже розгорнули 820 ліжок — 310 хірургічних, 230 терапевтичних та 160 реабілітаційних. 

«До створення клініки Superhumans Center щодня долучаються відомі люди — актори, співаки, бізнесмени, щоб стати амбасадорами проєкту — розповсюджувати інформацію та залучати кошти й професіоналів до роботи!  Перша леді Олена Зеленська увійшла  до правління Superhumans Center», — пише Кирило Тимошенко.

Нагадаємо, телеканал «Рада» 29 грудня 2022 року без тендеру уклав угоду з компанією «Кінокіт» на виробництво програм для телемарафону на суму 120 млн грн. Втім ця компанія пов'язана із заступником керівника Офісу Президента Кирилом Тимошенком.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності