Міськрада Борислава просить підписати петицію на сайті Президента

Міськрада Борислава просить підписати петицію на сайті Президента

Для того, щоб петицію розглянули, необхідно зібрати 25 000 підписів

У міськраді Борислава просять підписати петицію на сайті Президента про присвоєння найвищої державної відзнаки «Герой України» бориславцю Андрію Томану (посмертно).

Про це йдеться на сторінці міськради.

«Вчора [9 січня — ред.] на сайті Президента розміщено петицію про присвоєння найвищої державної відзнаки «Герой України» бориславцю Андрію Томану (посмертно)», — пишуть у повідомленні.

Андрій Томан народився та проживав у м. Бориславі.

«Його добре серце та позитив, який він випромінював, назавжди залишиться у пам’яті земляків», — пишуть на сайті міськради.

Захисник загинув 30 грудня 2022 року поблизу населеного пункту Серебрянка Бахмутського району Донецької області, захищаючи незалежність та територіальну цілісність України.

«За Вільну та Незалежну Україну Андрій віддав найцінніше — своє життя! Приклад мужності, гідності і відваги — таким його запам’ятають. Для того, щоб петицію розглянули, необхідно зібрати 25 000 підписів! Родичі Андрія просять підписати та поширити петицію — https://petition.president.gov.ua/petition/175676. Приділіть декілька хвилин вашого часу. Герої не вмирають!», — йдеться у повідомленні міськради.

Нагадаємо, у неділю, 8 січня, на площі Пам'яті у Самборі скорботно та на колінах жителі громади зустріли 41-річного загиблого захисника України Сергія Калину. Після спільної молитви тіло Героя колоною супроводили до залу органної та камерної музики, де відбувся парастас та чин похорону.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності