«Зливав» дані про ЗСУ в Лимані: на Львівщині викрили зрадника

«Зливав» дані про ЗСУ в Лимані: на Львівщині викрили зрадника
Фото: Львівська обласна прокуратура

Мешканцю Лимана повідомили про підозру у колабораційній діяльності

На Львівщині викрили чоловіка-зрадника, який відправляв ворогу дані про позиції ЗСУ у прифронтовому Лимані.

Про це повідомляє Львівська обласна прокуратура.

Так, мешканцю Лимана повідомили про підозру у колабораційній діяльності.

За даними слідства, у травні 2022 року чоловік через заборонену в Україні соціальну мережу «Однокласники» надсилав представникам незаконного збройного формування так званої «ДНР» дані про місця дислокації, способи пересування та маскування підрозділів Збройних Сил України на території Лиманської територіальної громади.

Зрадника викрили на території школи в одному з смт Львівської області, де він перебував під виглядом внутрішньо переміщеної особи.

Контррозвідники Служби безпеки затримали ще одного ворожого поплічника у ході багатоетапної спецоперації на заході України.Ним виявився мешканець Донеччини, який після початку повномасштабного вторгнення передавав інформацію представнику терористичної організації.З початку війни він збирав розвіддані про місця знаходження та переміщення підрозділів Сил оборони України на Лиманському напрямку.

Posted by Управління СБ України у Львівській області on Monday, January 2, 2023

За клопотанням прокурора, суд обрав підозрюваному найсуворіший запобіжний захід — тримання під вартою без права внесення застави.

Досудове розслідування здійснює Управління СБУ у Львівській області.

Нагадаємо, у Львові до 15 років за ґратами засуджено зрадника із так званої «ЛНР». Прокурори у суді довели, що житель одного зі сіл Луганської області від 2014 року брав участь у незаконному збройному формуванні так званої «ЛНР».

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності