Чемпіонат з великого тенісу та витік нафтопродуктів: головні новини Львівщини за 25 грудня

Львів
Фото: Unsplash

Розповідаємо новини, які ви могли пропустити

  • Упродовж 19-25 грудня на Львівщині тривав чемпіонат України з великого тенісу серед дорослих. До Львова з`їхали тенісисти з усієї України. Цей чемпіонат — це перші офіційні змагання з тенісу в Україні після 24 лютого. За підсумками змагань чемпіоном України серед чоловіків став 26-річний представник Львівщини Роман Бойчук.
  • Бійці 103-ої окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ показали, як зустріли Різдво на передовій. Розпочали свято зі спільної молитви разом з капеланами з Гарнізонного храму св. апп. Петра і Павла. Потім провели чин причастя та сповіді. Гості передали гостинці бійцям від громад церкви Преображення Господнього та Храму Петра і Павла, громади Львова, області та волонтерів.
  • На Львівщині стався витік нафтопродуктів, який потрапив у Дністер. Внаслідок цього виявлено забруднення нафтопродуктами Дністра у м. Галич. Лабораторні дослідження показали перевищення допустимих норм у 200 разів.
  • У Брюховицькому парку почали облаштовувати додаткову алею, що з’єднає вул. Широку та Курортну. Для мешканців це буде не лише ще одна зручна пішохідна зона у парку, а й хороша нагода суттєво скоротити свій маршрут. Нині там тривають підготовчі роботи для замощення бруківки.
  • Перший український професійний паркур-центр Prokach перевезуть з Харкова до приміщення комʼюніті-центру Urban Camp Lviv. Професійну залу для навчання подолання перешкод, фрірану й акробатики відкрили в Харкові у 2005 році. На третій місяць повномасштабної війни приміщення паркур-центру було зруйноване через влучання російської ракети поруч із будівлею.

Нагадаємо, у Львові 23 грудня зникла 14-річна дівчина. Вона вийшла з дому і не повернулася. Зникла дівчина має зріст 170 см та темне волосся. Була одягнена у білу куртку та темні штани, що облягають.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності