Різдвяна шопка та дві смертельні ДТП: головні новини Львівщини за минулу добу

Різдвяна шопка та дві смертельні ДТП: головні новини Львівщини за минулу добу

Розповідаємо те, що ви могли пропустити

  • У суботу, 24 грудня, у Львові на площі Ринок, встановили авторську інтерактивну різдвяну шопку, а хористи з Львівського муніципального чоловічого хору «Гомін» та музичної школи №8 заспівали декілька колядок. Сценка шопки складається із п’яти двометрових фігур, вирізьблених із тополі та розмальованих дітьми. Цю шопку ставлять у центрі Львова вже 8 рік поспіль.
  • 24 грудня, близько 07:00, на автодорозі Тернопіль — Львів біля села Підберізці Львівського району сталась смертельна ДТП. На дорозі зіткнулись автомобілі «Seat Ibiza» під керуванням 58-річного чоловіка та «Ford Fusion», яким керувала 29-річна жінка. Внаслідок ДТП пасажирка автомобіля «Seat Ibiza», 57-річна жінка, отримала травми, від яких померла на місці події.
  • 23 грудня, близько 17:30, у селі Давидів Львівського району сталася смертельна ДТП. Водій автомобіля «Opel Astra», 31-річний житель Івано-Франківської області, наїхав на пішохода, 43-річного мешканця одного з сіл Львівського району. Від отриманих внаслідок ДТП травм чоловік помер на місці події.
  • У суботу, 24 грудня, у центрі Львова родини полонених «азовців» влаштували акцію-інсталяцію «Святвечір у двох реаліях». Рідні азовців кажуть, хочуть привернути увагу суспільства до того, що поки світ святкуватиме Різдво у затишних домівках, понад 700 азовців будуть зустрічати свято в іншій реальності — в полоні. З незагоєними ранами, без їжі, ліків, теплого одягу та у небезпеці. Для цього організатори акції накрили стіл, де замість святкових страв — сухарі та кайдани. Загалом до акції долучились близько п'ятдесяти людей.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності