Козицький розповів про головне на Львівщині: що змінилося в області за добу

Фото: Львівська ОВА

Наразі в області триває повітряна тривога, мешканців Львівщини просять її не ігнорувати

Графіків погодинного чи аварійного відключення електроенергії у Львові та області на 13 листопада станом на цю годину не запроваджували. Однак вказівка про введення таких графіків може надійти від «Укренерго» у будь-який час, зважаючи на ситуацію в енергосистемі України.

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Також очільник області повідомив, що поліція області опрацювала за добу 1341 звернення щодо підозрілих людей та об‘єктів.

Кордон на виїзд на всіх ПП у Львівській області за добу перетнули 21 тисяча 216 людей, на в‘їзд — 18 тисяч 379 осіб, з них українців — 17 тисяч 496.

За три тижні волонтери проєкту «Почуй лікаря» провели лекції про здоров'я для 1200 учнів Львівської області. Волонтери розповідають про те, що найбільше цікавило учнів минулого року: серцево-судинні захворювання, домедична допомога, травми, гінекологія, психічне здоровʼя, вакцинація та здорове харчування.

Реалізовують проєкт спільно з департаментом охорони здоров’я Львівської ОВА та департаментом освіти і науки Львівської ОВА. Проєкт є частиною стратегії «Медико-психосоціальної послуги Львівщини».

Нагадаємо, головні новини за добу на Львівщині LVIV.MEDIA повідомляє тут.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності