• Головна
  • Новини Львівщини
  • Протести студентів УАД та золота модель з настільного тенісу від львів’янина: головні новини Львівщини за 12 листопада

Протести студентів УАД та золота модель з настільного тенісу від львів’янина: головні новини Львівщини за 12 листопада

Протести студентів УАД та золота модель з настільного тенісу від львів’янина: головні новини Львівщини за 12 листопада

Розповідаємо головні новини, які ви могли пропустити

  • Львів’янин Віктор Дідух здобув золоту медаль на паралімпійському чемпіонаті світу з настільного тенісу. У фіналі він здолав француза Томаса Боавіса. У першому сеті точилася рівна боротьба (14:12), однак в двох наступних українець переконливо довів, що є сильнішим за свого візаві. 11:5 у двох сетах — і Віктор Дідух став чемпіоном світу.
  • У Львові надійшло повідомлення про замінування ТЦ «Форум». Цю інформацію LVIV.MEDIA підтвердили у поліції Львівщини. Повідомлення про замінування надійшло приблизно о 14:30. На щастя, вибухівку не знайшли.
  • У Львові з 14 листопада відбудуться зміни на маршрутах ЛК АТП-1. Це станеться для покращення транспортного забезпечення мешканців Львівської МТГ. Зміни стосуються понад 13 маршрутів. О котрій годині зранку запускатимуть транспорт, читайте тут.
  • У Льові біля Оперного театру пройшла акція протесту студентів Української академії друкарства проти приєднання навчального закладу до ЛНУ ім. Франка. Студенти УАД незадоволенні планами МОН об’єднати два освітніх заклади.
  • У Львові внаслідок наїзду мікроавтобуса травмований 9-річний пішохід. Дорожньо-транспортна пригода трапилася 11 листопада, близько 17:30, на вулиці Гніздовського у Львові. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Renault Master», 39-річний мешканець Перемишлян, здійснив наїзд на пішохода, дев’ятирічного хлопчика. Внаслідок ДТП хлопчик отримав тілесні ушкодження та був доставлений до медичного закладу.

Нагадаємо, у неділю, 13 листопада, на Львівщині графіків аварійних чи планових відключень не запроваджують.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності