Javelin, розписаний «петриківкою», передали музею Городка

Javelin, розписаний «петриківкою», передали музею Городка

Городоцький історико-краєзнавчий музей поповнився унікальним експонатом.

Лот з війни — Javelin, викуплений на нещодавньому аукціоні «Код Нації», подарував музею засновник групи компаній «Захід Ресурс» Сергій Бадяк.

Про це пишуть на сторінці Городоцької територіальної громади.

«Важка зброя, що нищила ворожі танки, майстерно розписана «петриківкою», перетворилася на справжній витвір мистецтва», — йдеться у повідомленні.

А також голова Городоцької територіальної громади Володимир Ременяк передав збірні придбаний колективами Городоцької міської ради та її структурних підрозділів червоно-чорний прапор визвольної боротьби, розписаний бійцем 80-ї бригади ДШВ.

Нагадаємо, у суботу, 5 листопада, в Городку на благодійному вечорі-аукціоні «Код Нації» зібрали 513 350 гривень на броньований автомобіль для евакуації поранених військових із зони бойових дій.

Основою благодійного вечора став аукціон з лотами, деякі речі для якого надали благодійники з Городка. Також були військові атрибути, які волонтери громадської організації отримали в подарунок від наших ЗСУ.

Серед військових лотів: тубус від Javelin, розмальований петриківським розписом; «Стінгер», яким було збито ворожий літак; касетний снаряд від «Урагану» та багато іншої військової атрибутики.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності