• Головна
  • Новини Львова
  • Подаруй каву чи квитки у музей: у Львові діє проєкт взаємопідтримки “Підвішена послуга”

Подаруй каву чи квитки у музей: у Львові діє проєкт взаємопідтримки “Підвішена послуга”

Подаруй каву чи квитки у музей: у Львові діє проєкт взаємопідтримки “Підвішена послуга”

Найчастіше адресатами придбаних товарів обирають військових, сім’ї з дітьми, внутрішньо переміщених осіб та особистих знайомих

У Львові понад місяць діє проєкт взаємопідтримки “Підвішена послуга”. Головна ідея цієї ініціативи — потурбуватись про того, хто цього потребує. Кожен охочий допомогти може “підвісити” послугу, оплативши обраний товар або послугу в закладі-партнері, де ним може скористатись хтось інший.

Про це повідомили у Львівській міській раді.

Загалом за цей час у закладах-партнерах ініціативи “підвісили” 405 послуг і товарів, 226-ма з яких вже скористались. Найчастіше адресатами придбаних товарів обирають військових, сім’ї з дітьми, внутрішньо переміщених осіб та особистих знайомих. Також у закладах-партнерах “підвішують” десерти, сувеніри, книги, екскурсії, квести та квитки на концерт.

“Нам приємно спостерігати, що українці в більшій кількості “підвішують” послуги, аніж використовують їх. Отримуємо позитивний фідбек про те, що ця акція не втрачає актуальності. Можливість “підвішувати” квитки у музеї, філармонію чи книги — це чудова нагода допомогти перезавантажитися у такий непростий час, коли кожен з нас щодня наближає нашу перемогу”, — наголосила керівниця управління туризму Львова Христина Лебедь.

Наразі в проєкті беруть участь 36 закладів: 10 музеїв, 20 закладів харчування, 3 крамниці, 2 туристичні компанії, 1 концертний зал та 3 відпочинкові локації. Незабаром ініціатори проєкту планують залучити 23-ох нових партнери, зокрема й з інших міст України.

Нагадаємо, львівський притулок “Домівка врятованих тварин” просить українців долучитися до термінового порятунку евакуйованої 171 тварини із Запоріжжя.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності