Сідав п’яним за кермо: на Львівщині водія позбавили водійського посвідчення на 10 років  

Також чоловіку призначили арешт строком на 15 діб

Городоцький районний суд Львівської області позбавив на 10 років водійського посвідчення чоловіка, який неодноразово сідав п’яним за кермо.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи № 441/1335/22.

На чоловіка двічі протягом року накладали адміністративне стягнення за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння та за відмову у проходженні огляду на стан сп'яніння.

Зокрема, чоловіка виявили 10 вересня у с. Стрільців. Він з ознаками алкогольного сп’яніння керував автомобілем Mazda. Окрім того, раніше, 11 березня, обвинуваченого виявили на автодорозі Львів — Самбір — Ужгород з ознаками наркотичного сп'яніння. У нього була бліда шкіра, порушення координації рухів та мови, зіниці очей не реагували на світло. 

Суд визнав чоловіка винним та призначив йому адміністративне стягнення у виді арешту строком на 15 діб з позбавленням права керування транспортними засобами строком на 10 років.

Нагадаємо, раніше Старосамбірський районний суд Львівської області виніс вирок водію, який керував автомобілем під наркотиками. Правоохоронці виявили водія з ознаками наркотичного сп'яніння 16 жовтня, коли той керував автомобілем «ВАЗ210». Тоді суд покарав чоловіка штрафом у розмірі 17 тис. гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на один рік.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності