Уже майже 700: на війну зі Львівщини відправили ще 6 автівок

Уже майже 700: на війну зі Львівщини відправили ще 6 автівок

У межах ініціативи «1000 автомобілів свободи» зі Львівщини на фронт відправили ще 6 автівок.

Про це йдеться на сторінці керівника Львівської обласної військової адміністрації Максима Козицького.

«Наближаємось до 700 автівки: сьогодні зі Львівщини нашим воїнам відправили ще 6 машин у межах ініціативи „1000 автомобілів свободи“», — йдеться у повідомленні.

Транспорт отримають бійці 125-ї окремої бригади територіальної оборони ЗСУ, 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ, 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ та Авдіївська міська адміністрація.

Усі машини укомплектовані бронежилетами, ліками, спальниками, ковдрами і засобами гігієни.

«Дякую усім донорам та партнерам, причетним до цієї передачі: Міжнародному штабу допомоги українцям, Львівському оборонному Кластеру, Львівському гуманітарному хабу, Business Woman Pro Canada та Надії Яшан, «Львівобленерго», мережі АЗК «Окко», начальнику Львівського обласного ТЦК та СП Олександру Тіщенку, ГО «Центр об’єднаних рішень», компанії «М’ясо Топ», ГО «Добро.Дій», ГО «Інститут культури України», Марині Соботюк та Євгенові Клопотенку. Окрема вдячність волонтерам, які довезуть автомобілі воїнам та довантажать гуманітарною допомогою, зокрема рекордною кількістю вареників від Марії Чорної та усіх небайдужих, хто їх ліпив», пише Максим Козицький.

Нагадаємо, 2 жовтня перетнули «екватор» проєкту «1000 автомобілів свободи». У межах ініціативи зі Львівщини на фронт передали ще 33 машини. Того дня відправили п’ятисоте авто. А це вже «екватор» проєкту.

У вівторок, 27 вересня, з Львівщини на фронт для українських захисників та захисниць передали ще три автомобілі в межах ініціативи «1000 автомобілів свободи».

Раніше британські благодійники та діаспора спільно придбали автомобілі на замовлення військових та передали їх у співпраці з благодійним фондом «Ukrainian Angels Foundation». Транспорт вирушив до 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ, 63-го батальйону 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних Сил України та 26-ї артилерійської бригади ім. генерал-хорунжого Романа Дашкевича.

Також ІТ-компанія «SoftServe» придбає 29 автомобілів швидкої допомоги та обладнання до них у межах ініціативи начальника Львівської ОВА Максима Козицького «1000 автомобілів свободи».

29 вересня на фронт до захисників з Львівщини поїхали п’ять автомобілів високої прохідності та одна «швидка». Їх теж передали в межах згаданої ініціативи.

5 вересня зі Львівщини на передову вирушили ще 17 автівок.

А 20 липня в межах проєкту «1000 автомобілів свободи» з Львівщини на фронт передали ще 12 укомплектованих автомобілів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності