"1000 автомобілів свободи": SoftServe придбає 29 автомобілів швидкої допомоги для захисників

"1000 автомобілів свободи": SoftServe придбає 29 автомобілів швидкої допомоги для захисників

ІТ-компанія "SoftServe" придбає 29 автомобілів швидкої допомоги та обладнання до них у межах ініціативи начальника Львівської ОВА Максима Козицького "1000 автомобілів свободи".

Про це повідомляють у Львівській обласній військовій адміністрації.

"Додатково до коштів, виділених компанією для придбання автівок, працівники компанії за два тижні пожертвували ще 2 мільйони гривень до корпоративного Благодійного фонду “Відкриті очі”, що займається проєктом. Ці кошти також підуть на медичну допомогу для найгарячіших точок фронту", — йдеться у повідомленні.

Фонд уже придбав 8 автомобілів та обладнання до них, зокрема дефібрилятори, монітори пацієнта, апарати штучної вентиляції легень, медикаменти тощо. "Швидкі" купують у Німеччині, Франції, Великій Британії та Нідерландах.

"Щодня на війні сотні наших захисників зазнають поранень. Їхнє життя залежить від того, як швидко їм зможуть надати допомогу та доправити до лікарні або польового госпіталю. SoftServe у липні виповнилося 29 років, і замість гучних святкувань, компанія виділила гроші на те, що зараз справді важливо — порятунок наших захисників”, — розповідає директорка Благодійного фонду "Відкриті очі" Вікторія Міщук.

Перші вісім автомобілів уже готові відправитися у найгарячіші точки фронту. Найближчим часом фонд планує здійснити закупівлю ще 21 автомобіля.

Зазначається, що Благодійний фонд “Відкриті очі” допомагає українським захисникам ще з 2014 року. Від початку російського вторгнення в Україну 24 лютого фонд надав гуманітарну допомогу на суму близько 100 млн гривень. Ці кошти спільно зібрали SoftServe, співробітники, партнери та клієнти компанії в Україні і за кордоном, а також усі небайдужі.

На сьогодні фонд закупив і передав понад 320 тонн гуманітарної допомоги, 2800 одиниць комп’ютерної техніки, понад 23 тисячі упаковок ліків і медикаментів та більш як 15 тисяч одиниць персонального захисту для тих, хто обороняє Україну.

Можливо, пропустили:

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності