На Яворівщині облаштували 58 стаціонарних пунктів обігріву: в яких громадах вони працюватимуть

На Яворівщині облаштували 58 стаціонарних пунктів обігріву: в яких громадах вони працюватимуть

Їх облаштовують в межах підготовки до зимового періоду, щоб запобігти випадкам переохолодження людей

Станом на 28 жовтня у Яворівському районі Львівщини облаштували 58 пунктів обігріву, які можуть розмістити понад 7 тисяч осіб.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

До цього списку входять 2 рухомі пункти обігріву на території Яворівської територіальної громади. Решта ж розташовані у:

  • Івано-Франківській ТГ — 7;
  • Мостиській ТГ — 8;
  • Новояворівській ТГ — 21;
  • Судововишнянській ТГ — 9;
  • Шегинівській ТГ — 6;
  • Яворівській ТГ — 7.

Зазначається, що пункти обігріву запрацюють із похолоданням. Про адреси пунктів обігріву жителів району повідомлять представники територіальних громад на офіційних вебсайтах та сторінках у Facebook. Водночас Яворівський район очікує нову хвилю ВПО, які потребуватимуть місця, де можна буде зігрітися.

Крім цього, на території району розміщені АЗС, які можуть слугувати пунктами обігріву для людей із транспортних засобів, які вимушено зупинились через снігові замети, затори в осінньо-зимовий період. Також у разі необхідності Яворівське РУ ГУ ДСНС України у Львівській області готове розгорнути мобільні пункти обігріву в найкоротші терміни. 

Нагадаємо, у разі проблем з опаленням у регіоні на Львівщині функціонуватимуть стаціонарні пункти обігріву. А у випадку крайньої необхідності сили ДСНС розгорнуть мобільні пункти обігріву.

Читайте також:

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності