Із настанням холодів на Львівщині зможуть розгорнути понад 130 пунктів обігріву

Із настанням холодів на Львівщині зможуть розгорнути понад 130 пунктів обігріву

Наразі на Львівщині є 131 стаціонарний пункт обігріву для населення

У листопаді рятувальникам передадуть ще 38 пневмокаркасних надувних наметів, які можна буде використати як мобільні пункти обігріву.

Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Окрім того, працівники ГУ ДСНС України у Львівській області готові додатково розгорнути ще 25 мобільних пунктів, щоб усі, хто буде потребувати, могли зігрітися.

Пункти обігріву запрацюють із настанням холодів. Про адреси розгортання пунктів жителі області зможуть дізнатися від представників територіальних громад.

Окрім цього, Львівська ОВА та всі районні військові адміністрації області затвердили Комплексний план проходження осінньо-зимового періоду 2022/23. У цьому документі передбачили алгоритм дій у разі ушкоджень об’єктів теплоенергетики, водопостачання, водовідведення, електропостачання та газопостачання.

Підприємства теплокомуненерго також розробили план взаємодії між енергетичними підприємствами області у випадку настання кризової ситуації.

Нагадаємо, начальник Львівської ОВА Максим Козицький у ексклюзивному інтерв`ю LVIV.MEDIA розповів про відновлення інфраструктури після обстрілів Львівщини, посилення ППО в області, гуманітарну допомогу від західних країн, про співпрацю із Садовим та стосунки із Зеленським.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності