У Львівській ОВА розповіли головні новини за добу на Львівщині

У Львівській ОВА розповіли головні новини за добу на Львівщині

Відучора у Львівській області змінилася тривалість комендантської години

Через руйнування генеруючих об'єктів електроенергії сьогодні, 20 жовтня, по всій Україні вводять обмеження із постачання електроенергії. Із 07:00 до 23:00 треба максимально зменшити користування електроенергією, щоб не дійшло до тимчасових відключень.

Про це пише голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Також посадовець розповів, що відучора, 19 жовтня, у Львівській області змінилася тривалість комендантської години. Тепер вона триває з 00:00 до 05:00. В цей час заборонено перебувати на вулиці без спеціальної перепустки та документа, який посвідчує особу.

За добу було одне сповіщення про повітряну тривогу — 19 жовтня о 13:23. Була загроза удару крилатою ракетою з півночі. Небезпека не справдилась.

Двома евакуаційними потягами на Львівщину прибули ще 164 людини, одним автобусом — 25 ВПО.

Чотирма поїздами зі Львівщини до Перемишля вирушили 544 особи.

На всіх переходах у Львівській області на виїзд за добу оформили 28 тисяч 133 людини, на в‘їзд — 15 тисяч 699 українців.

Поліція області опрацювала 1370 звернень щодо підозрілих людей та об’єктів.

Також Козицький розповів, що від парафії святого Володимира з німецького міста Ганновер передали одну сучасну машину екстреної допомоги. Вона повністю обладнана необхідною апаратурою для надання якісної медичної допомоги. Нею користуватиметься Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Нагадаємо, LVIV.MEDIA зібрало головні новини Львівщини за минулу добу тут.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності