У Дрогобичі відкрили благодійну виставку-продаж картин про війну

У Дрогобичі відкрили благодійну виставку-продаж картин про війну

Усі вилучені від продажу кошти скерують на підтримку ЗСУ

У Дрогобичі на Львівщині відкрили благодійну виставку-продаж картин про війну. Усі кошти з продажу картин передадуть військовим.

Про це повідомляє Львівська обласна військова адміністрація.

У Культурно-освітньому центрі Дрогобича 16 вересня відкрили виставку робіт студентів та викладачів Львівської національної академії мистецтв. До створення полотен долучились і студенти зі східних та центральних областей України, які особисто пережили війну.

"Організували виставку-продаж старша викладачка кафедри академічного живопису ЛНАМ Наталія Цедуляк і управління культури та розвитку туризму Дрогобицької міської ради", — розповідають у Львівській ОВА.

Там додають, що експозиція включає кілька десятків картин, кожна з яких показує бачення подій, які зараз відбуваються в Україні, та передає емоційний стан митців.

Роботи можна придбати впродовж місяця в Культурно-освітньому центрі Дрогобича. Усі вилучені від продажу кошти скерують на підтримку ЗСУ.

Нагадаємо, у Львові 9-річна дівчинка Дарина Джала збирає гроші для закупівлі смаколиків українським військовим. Волонтерка малює листівки та продає їх. За ці гроші закуповує батончики, шоколадки, каву, сухі супи й разом із батьками пакує коробки для бійців.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності