Які заходи відбудуться у Львові та області у День молоді 12 серпня

Які заходи відбудуться у Львові та області у День молоді 12 серпня

У Львові день розпочнеться з акції "Молода кров для ЗСУ"

Цьогоріч вперше за час незалежності День молоді в Україні відзначають в Міжнародний день молоді — 12 серпня. Щороку ООН визначає окрему тему для відзначення цього свята. Тема цього року — "Молодь, яка вражає".

У Львові день розпочнеться з акції "Молода кров для ЗСУ". О 08:30 у Львівському обласному центрі служби крові всі охочі можуть здати кров для наших воїнів.

З 11:00 в Італійському дворику можна буде відвідати виставку політичного плаката "Україна понад усе!" авторства знаних українських художників, зокрема Нікіти Тітова, Дмитра Дзюби та Дмитра Журавля.

Також 12 серпня о 17:00 на проспекті Свободи на площі біля пам’ятника Тарасові Шевченку відбудеться патріотичний концерт оркестру Кінологічного навчального центру Державної прикордонної служби України. Впродовж дня на цій локації також експонуватиметься виставка "Зброя перемоги".

О 18:30 відбудеться благодійна гра "MindGame" у приміщенні "MolodoZeleno" за адресою: вулиця Джерельна, 20. В одній команді участь можуть брати від 4-ох до 10 гравців. Необхідно попередньо зареєструвати команду до 16:00 11 серпня за посиланням.

Відбудуться заходи з нагоди Дня молоді і в громадах Львівщини.

У Куликові відкриють молодіжний простір "Амбіт-Hall", що слугуватиме місцем розвитку та відпочинку.

У Стрию організовують благодійну інтерактивну виставку "Емоції", де молодь представить свої власні творчі роботи: фотографії, картини, графіку та відеоролики, створені в час війни. Під час виставки також відбудеться презентація віршів, пісень, танців, які створені в час війни. У виставці братиме участь і внутрішньо переміщена молодь. Також проведуть майстер-клас із чорно-білої графіки, як засіб арттерапії для молоді.

У більшості населених пунктів будуть відбуватися благодійні турніри, квести, ярмарки, велопробіги, концерти молодих виконавців, нагородження молодіжних лідерів, кінопокази просто неба, тренінги про молодіжне лідерство. Загалом міські та селищні ради області запланували понад сотню молодіжних заходів.

Нагадаємо, на Сихові у Львові у молодіжному центрі “Young Dovzhenko” відкривається коворкінг, яким всі охочі зможуть користуватись безкоштовно.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності