У Дрогобичі відновили туристичну табличку, яку знищив вандал

У Дрогобичі відновили туристичну табличку, яку знищив вандал

Табличку "Мамо, я у Дрогобичі" нещодавно зламав п'яний чоловік

У місті Дрогобич на Львівщині комунальники відновили туристичну табличку "Мамо, я у Дрогобичі" на площі Замкова Гора, яку нещодавно зламав п’яний перехожий.

Про інцидент повідомили у пресслужбі Дрогобицької міської ради.

Подія трапилась в останній день червня. Серед білого дня чоловік, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, накинувся на табличку та зламав її. Згодом вандал робив спроби розхитати і лого-лавку, яка є складовою єдиного туристичного об’єкту.

П'яного чоловіка зупинили очевидці, які викликали поліцію. Зафіксувала правопорушення і камера відеоспостереження, розміщена на сусідній будівлі. Табличка перебувала на балансі Дрогобицького ТІЦ, керівниця якого  Іриною Марків написала заяву в поліцію. За вчинене адміністративне правопорушення, зловмиснику загрожує штраф.

Комунальне підприємство "Служба муніципального управління"  відновило туристичний об’єкт. У міській раді нагадали, що всі експонати "Вуличного музею"  створені спільними зусиллям бізнесу, громади та влади. Будь-які акти вандалізму стосовно них матимуть наслідки.

Нагадаємо, у місті Дрогобич на Львівщині від початку повномасштабного російського вторгнення 121-го порушника комендантської години місцева поліція скерувала до територіального центру комплектування збройних сил.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності