У Дрогобичі скерували до військкомату 121 порушника комендантської години

У Дрогобичі скерували до військкомату 121 порушника комендантської години

Мова про загальну кількість чоловіків, яких виявили у порушенні комендантської години від початку воєнного стану.

У місті Дрогобич на Львівщині від початку повномасштабного російського вторгнення 121-го порушника комендантської години місцева поліція скерувала до територіального центру комплектування збройних сил.

Як інформує видання Дрогобич.City, про це повідомили у Дрогобицькому районному відділі поліції.

У Дрогобицькій громаді правоохоронці продовжують нічні рейди та шукають порушників комендантської години. Таких направляють до військкомату, щоб перевірити, чи не ухиляються вони від мобілізації.

Як повідомив начальник Дрогобицького районного відділу поліції Василь Петрик, за останній період значну кількість випадків порушення комендантської години зафіксовано у Дрогобицькій громаді, зокрема у Дрогобичі. У інших громадах така проблема практично відсутня.

Також є проблема з підпільним продажем алкоголю вночі.

“У Дрогобичі магазини починають підпільно працювати уночі, при цьому продавати алкоголь та не дотримуватись світломаскувального режиму. До порушників застосовують заходи притягнення до відповідальності”, — йдеться у повідомленні Дрогобицької РВА.Скільки магазинів оштрафували за підпільну торгівлю алкоголем у Дрогобицькому не повідомили. Натомість зазначили, що за пияцтво у громадських місцях виписали 185 постанов про адміністративне правопорушення.Нагадаємо, у Дрогобичі фіксують значну кількість випадків порушення комендантської години. В інших громадах Львівської області така проблема практично відсутня.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності