Представників туристичної галузі Львівщини закликають долучитися до порталу для мандрівників

Представників туристичної галузі Львівщини закликають долучитися до порталу для мандрівників

Тут можна ознайомитись з сотнею туристичних об’єктів області

Представників туристичної галузі запрошують долучитись до туристичного порталу Мандруй Україною. Розробники сайту безкоштовно розміщуватимуть інформацію про туристичні об’єкти, заклади та атракцій.

"То ж закликаємо представників туристичної галузі зголошуватись, щоб Львівщина була більш відкритою для туристів та кожен міг знайти інформацію відповідно до свого запиту", – розповідає Наталя Табака, керівниця управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації.

На порталі створений спільно з фотографами Google Local Guides розділ з віртуальними 3D-турами Україною.

"Для мандрівників – це чудовий інструмент для натхнення, а для власників туристичних бізнесів можливість показати себе краще і масштабніше", –  розповідають засновники сайту.

На порталі Мандруй Україною туристи можуть ознайомитись з сотнею туристичних об’єктів Львівщини. Тут мандрівники можуть знайти кафе, ресторан або готель та забронювати столик або номер. Окрім того, на сайті можна дізнатись, які заклади обладнанні для маломобільних груп населення.

Також на порталі можна спланувати всю поїздку за допомогою кнопки "додати до подорожі". Тим часом інструменти Google Maps автоматично розрахують протяжність маршруту і приблизний час у дорозі.

Нагадаємо, нещодавно на Львівщині презентували додаток для туристів "Lviv Travel Guide".  У ньому іноземні туристи зможуть дізнатися про місця, які можна відвідати в місті та в межах області.  Розробили застосунок на замовлення управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації.

 

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності