На Сихові пасажири тролейбуса побили контролера Львівавтодору

На Сихові пасажири тролейбуса побили контролера

Між контролером та двома чоловіками, які їхали без квитків, виник конфлікт

У Львові двоє чоловіків напали на контролера ЛКП "Львівавтодор" після конфлікту через безквитковий проїзд у тролейбусі. Один із пасажирів кілька разів ударив контролера кулаком в обличчя, після чого вони втекли. Про це повідомили у “Львівавтодорі”.

Напад зафіксували на нагрудну камеру

Інцидент стався 20 жовтня близько 15:00 на зупинці “Санта-Барбара”. Водійка тролейбусу №24 попросила контролера і двох його напарниць допомогти випровадити двох пасажирів, які відмовлялися залишити громадський транспорт на кінцевій зупинці та їздили без квитків.

Чоловіки вийшли з тролейбуса, але почали конфлікт — один із них кілька разів вдарив контролера в обличчя. “На прохання працівників відділу контролю чоловіки відреагували агресивно, хоч і вийшли з салону. На зупинці пасажири продовжили словесну перепалку. Після чого один з них кілька разів ударив кулаком в обличчя працівника контролю. Це зафіксувала нагрудна камера контролера”, — йдеться у повідомленні.

Агресивні чоловіки з кулаками накинулися на контролера ЛКП “Львівавтодор” 20 жовтня близько 15 год. на зупинці “Санта-Барбара” невідомі чоловіки нанесли тілесні ушкодження працівнику контролю ЛКП “Львівавтодор”. До контролера і двох його напарниць звернулася водійка тролейбусу №24. Вона попросила допомогти випровадити з транспортного засобу двох пасажирів, які, за її словами, їздили безоплатно і не збиралися покидати тролейбус на кінцевій зупинці. На прохання працівників відділу контролю чоловіки відреагували агресивно, хоч і вийшли з салону. На зупинці пасажири продовжили словесну перепалку. Після чого один з них кілька разів ударив кулаком в обличчя працівника контролю. Це зафіксувала нагрудна камера контролера. Працівники контролю відразу ж викликали правоохоронців. На момент їхнього прибуття обоє чоловіків вже встигли втекти з місця події. За цим фактом відкрито кримінальне провадження відповідно до ч.1 ст.125 ККУ (нанесення легких тілесних ушкоджень).___________________________________________Підписуйтеся на Telegram-канал ЛКП "Львівавтодор": https://t.me/lvivavtodor

Posted by ЛКП "Львівавтодор" on Tuesday, October 22, 2024

Контролери викликали поліцію, але на момент їхнього прибуття нападники вже втекли. За фактом нападу відкрито кримінальне провадження за статтею про нанесення легких тілесних ушкоджень.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності