• Головна
  • Новини Львова
  • КТ у Львові: відкрилась нова локація з безплатними та платними послугами для пацієнтів

КТ у Львові: відкрилась нова локація з безплатними та платними послугами для пацієнтів

У Львові запрацював новий кабінет комп'ютерної томографії з безплатним обстеженням

Кабінет відкрили на базі Другого ТМО на вул. Євгена Коновальця

У Львові на базі Другого медичного обʼєднання відкрили новий кабінет комп'ютерної томографії. Він розташований на вул. Євгена Коновальця, 26а. Львівʼяни зможуть безплатно зробити КТ за електронним скеруванням від сімейного лікаря. Про це 15 жовтня повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Безплатно за скеруванням і платно поза чергою

Як зазначила пресслужба міськради, на безплатне КТ можна потрапити за електронним скеруванням від сімейного лікаря. До того ж як уточнили працівники рецепції кабінету КТ під час розмови з журналістами, пацієнт не обовʼязково повинен мати львівську прописку, потрібно лише електронне направлення сімейного лікаря. Однак вільне місце на безплатне КТ доступне лише через місяць, на 13 листопада.

Також у новому кабінеті можна зробити компʼютерну томографію поза чергою на платній основі. На рецепції зазначили, що запис на платне КТ узгоджується безпосередньо з лікарем, який буде надавати послугу. За обстеження грудної, черевної та тазової частин тіла потрібно буде заплатити 3500 грн.

Кабінет комп’ютерної томографії працює з понеділка до п’ятниці з 09:00 до 18:00. Запис на обстеження за телефоном рецепції кабінету: 0973116605, або через кол-центр: 0671501617.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності