Побив продавчиню та пограбував магазин: у Львові затримали 35-річного зловмисника

Побив продавчиню та пограбував магазин: у Львові затримали 35-річного зловмисника

Зловмисника знайшли завдяки камерам відеоспостереження

У Львові затримали 35-річного чоловіка, який побив продавчиню та пограбував магазин. Його знайшли за допомогою камер спостереження. Про це 2 жовтня повідомила пресслужба Патрульної поліції Львівської області.

Деталі інциденту

Пограбування сталося 1 жовтня, близько 14:00, на вул. Широкій. “Невідомий викрав товар із магазину, наніс тілесних ушкоджень працівниці та втік. За допомогою камер спостереження інспектори отримали опис чоловіка. Під час обстеження території, патрульні виявили схожого за описом громадянина. 35-річний чоловік зізнався у скоєному” — йдеться в повідомленні патрульних. Грабіжника затримали і йому загрожує покарання за статтею про грабіж в умовах воєнного стану. Стаття передбачає позбавлення волі на строк від семи до 10 років.

Нагадаємо, нещодавно львівський суд призначив сім років тюрми військовослужбовцю за крадіжку упаковки таблеток в одній з львівських аптек. Крадіжка трапилась в аптеці на вул. Городоцькій. Військовий вкрав упаковку протисудомних таблеток “Лірика” вартістю більш як 500 грн і втік.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності