Громада Львова передала на фронт понад 800 БПЛА

Дрони для ЗСУ

Їх передали різним військовим частинам ЗСУ

Громада Львова закупила і передала нашим захисникам понад 800 різноманітних дронів різних модифікацій. Про це 13 вересня повідомила пресслужба ЛМР.

У межах ініціативи «Помста Лева» мерія Львова за кошти громади закупила і передала українським захисникам понад 800 дронів. Загальна вартість закупівлі – 18,9 млн грн. Зокрема, це 800 FPV-дронів різних дюймів та 6 дронів Mavic 3/3Т/Autel. Їх передали різним військовим частинам Сил опору, йдеться в повідомленні.

Загалом за перші 7 місяців 2024 року на потреби ЗСУ з міського бюджету Львова уже скерували понад 540 мільйонів гривень.

Нагадаємо, військовим також передали понад 60 ударних безпілотників, виготовлених на умовах співфінансування з обласного бюджету Львівщини. У межах Програми підвищення конкурентоспроможності на виготовлення цих БпЛА виділили 300 тисяч гривень. “У результаті співпраці Львівської ОВА, благодійників та виробника безпілотних літальних апаратів, наші захисники отримали чергову партію із 63 FPV-дронів, які виготовили за фінансової підтримки з обласного бюджету”, — йдеться у повідомленні.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності