Ексголова Львівської обласної ради Олександр Ганущин демобілізувався із ЗСУ

Олександр Ганущин демобілізувався після майже трьох років служби

Коментувати своє рішення Ганущин відмовився

Екс-голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин завершив свою службу у Збройних Силах України. Після майже трьох років служби в ТрО чиновник демобілізувався. Про це він 10 вересня повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Політик не розголошує причин демобілізації

Олександр Ганущин відслужив майже три роки у 103-й окремій бригаді територіальної оборони, куди пішов добровольцем після початку повномасштабного вторгнення Росії. Чиновник не назвав причину своєї демобілізації, а надати коментар LVIV.MEDIA відмовився. Як вказано, на його офіційному акаунті у Facebook, він є батьком трьох дітей.

“2 роки 7 місяців і 13 днів - такий час моєї військової служби у 103-тій Окремій бригаді Територіальної оборони Збройних Сил України імені митрополита Андрея Шептицького. Пишаюся, що мав честь захищати країну з кожним побратимом і посестрою з А7031. Моє серце далі бʼється разом з Вами. 24/7. Честь, майор запасу Олександр Ганущин “Буркут”, — написав Ганущин.

Зазначимо, на початку війни Олександр Ганущин пішов добровольцем до армії. За час служби він отримав звання майора. Він був головою Львівської обласної ради з 18 листопада 2015 по 1 грудня 2020 року, а зараз є депутатом облради від партії “Європейська солідарність”.

Нагадаємо, раніше LVIV.MEDIA з’ясувало, як компанія експомічника Ганущина отримала мільйонні підряди на постачання безпілотників, а раніше журналісти з’ясували, що теща Ганущина Надія Томинець дешево купила землю в Карпатах і володіє ділянками, які були виділені учасникам АТО та іншим немісцевим жителям.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності