У центрі Львова на три дні змінять рух транспорту через ремонт колії

У центрі Львова на три дні змінять рух транспорту через ремонт колії

Роботу із заміни аварійної ділянки колії розпочнуть 9 вересня, після 22:00

У понеділок, 9 вересня на вул. Винниченка, 10-12 після 22:00 розпочнуть ремонт колії у напрямі від центру міста. Роботи триватимуть до четверга, 12 вересня включно. На цей час рух громадського та приватного транспорту буде частково змінено. Про це у понеділок, 9 вересня повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Приватні авто та автобусні маршрути у напрямку до вул. І. Гонти (до центру Львова) їхатимуть по вул. Винниченка біля Львівської обласної ради. Рух у напрямку до пл. Митної (від центру Львова) до місця робіт відбуватиметься звично по правій смузі вул. Підвальної,  а от місце ремонтних робіт треба буде об’їхати, виїхавши на зустрічну смугу. 

Трамваї № 1, 2, 7 і 9 курсуватимуть за частково зміненими маршрутами: 

Із Залізничного вокзалу трамвай №1 та з вул. Коновальця трамвай №2 в напрямку до центру курсуватимуть через вулиці: Київська, Котляревського, Вітовського, Франка на площу Митну, а далі - до своїх кінцевих зупинок на Погулянці (для трамвая №1) і на вул. Пасічній (для трамвая №2). У зворотному напрямку ці трамваї курсуватимуть за звичним маршрутом – по вул. Підвальна, пл. Ринок, вул. Дорошенка, вул. Бандери (Чупринки).

Трамвай №7  з вул. Татарбунарської через вул. Замарстинівську курсуватиме до вул. Торф’яної. Аналогічно й у зворотному напрямку.

Трамвай № 9 курсуватиме за скороченим маршрутом: Залізничний вокзал - пл. Соборна - Залізничний вокзал.

Нагадаємо, 9 серпня, цього року Шевченківська районна адміністрація уклала договір з підрядником про ремонт частини тротуару на проспекті Чорновола за понад пів мільйона гривень. Йдеться про відтинок від будинку №103 і до вулиці Варшавської.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності