У Львові 14-річний школяр розпилив газ в очі однолітку: матір отримала штраф

Перцевий балочник

Львів’янку оштрафували за неналежне виконання батьківських обов’язків

Франківський суд Львова постановив оштрафувати матір 14-річного підлітка, який розпилив вміст перцевого балончика в очі однолітку. Жінку визнали винною у неналежному виконанні батьківських обов’язків, про це йдеться у постанові, яку оприлюднили у четвер, 5 серпня, у Єдиному державному реєстрі.

За матеріалами справи, випадок трапився 3 серпня близько 18:30 у Львові. 14-річний підліток забризкав очі свого однолітка вмістом перцевого балончика, що кваліфікували як дрібне хуліганство. Мотиви хулігана у постанові не вказують. За скоєне протокол склали на матір школяра. Олену З. звинуватили у неналежному виконанні батьківських обов’язків.

Матір сплатить 850 грн штрафу

Олена З. визнала свою провину: “Щиро розкаюється у вчиненому правопорушенні, обіцяє більше не повторюватися. Раніше до адміністративної відповідальності не притягалась, у зв’язку з цим просить суд суворо не карати”. Суддя Світлана Мартьянова визнала матір винною та призначила штраф — 850 грн. Крім того, порушниця сплатить 606 грн судового збору. Постанову ще можна оскаржити протягом десяти дні з дня проголошення.

Нагадаємо, нещодавно львів’янин отримав умовний термін за напад з перцевим балончиком на поліцію. Також суд у Львові оштрафував нападника з газовим балончиком на блогера Ніколаса Карму.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності