Учень розпилив газовий балончик у львівській школі: троє дітей госпіталізовано

школа №91

Ще п’ятеро дітей звернулися по медичну допомогу

У четвер, 4 квітня, у коридорі львівської школи №91, що на вул. Варшавській, учень 10 класу розпилив газовий балончик. Трьох дітей госпіталізували, а через погане самопочуття ще п’ятеро учнів звернулися по медичну допомогу. Інформацію LVIV.MEDIA підтвердили у пресслужбі поліції Львівщини.

Як розповіли LVIV.MEDIA у школі, старшокласник розпилив газовий балончик у коридорі школи, між третім і четвертим уроками. Після цього, трьом дітям, які страждають на хронічні недуги стало погано — їх госпіталізували у дитячу лікарню св. Миколая. “Троє учнів з 6, 9 та 10 класу були госпіталізовані”, — розповіли LVIV.MEDIA у школі №91. У лікарні дітям промили слизові оболонки й провели інгаляції киснем, їх перевели у відділення педіатрії.

Ще п’ятеро учнів поскаржилися на погане самопочуття і звернулися по медичну допомогу. Після огляду їх відправили додому. Десятикласник, який розпилив газовий балончик розповів, що придбав його недавно в магазині і не думав, що його використання може призвести до тяжких наслідків.

Обставини випадку встановлюють правоохоронці. Батьків школяра ймовірно притягнуть до відповідальності.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності