• Головна
  • Новини Львова
  • Капітанка збірної з гімнастики, львів’янка Марія Височанська збирає кошти на РЕБи для тата

Капітанка збірної з гімнастики, львів’янка Марія Височанська збирає кошти на РЕБи для тата

Марія Височанська з батьком

Дівчина розігрує смартфон з Олімпіади

Капітанка української збірної з художньої гімнастики Марія Височанська відкрила збір на РЕБи для свого тата, який служить у 103 бригаді ТРО. Про це вона 6 вересня повідомила на своїй сторінці у соцмережі.

“Це мій перший збір для тата та його мінометної батареї 103-ї бригади ТРО. Потрібно якнайшвидше закрити збір, адже кожна хвилина важлива”, — написала спортсменка.

Під час збору Марія Височанська вирішила розіграти смартфон, який привезла цьогоріч з Парижа з Олімпійських ігор. “Для залучення більшої кількості людей, я вирішила розіграти особливий подарунок — нова модель Samsung з унікальним гравіюванням у формі Олімпійських кілець, який я привезла з Олімпійських ігор в Парижі 2024!”, — написала дівчина.

Ціль збору - 230 тис. гривень.

Умови збору :

  • Донат 300 грн на Моно банку (https://send.monobank.ua/jar/Ttdw5ENmK)
  • В полі “коментар” при створенні платежу написати нік в інстаграмі/ контактний номер телефону.
  • Донатити можна безліч разів, це збільшить ваш шанс на перемогу.
  • Брати участь можна з будь-якої картки, не лише з Монобанку

Нагадаємо, Марія Височанська у складі збірної України з художньої гімнастики посіла сьоме місце у фіналі багатоборств Олімпіади 2024 в Парижі.

Батько капітанки збірної України з художньої гімнастики — львів’янки Марії Височанської, — з фронту приїхав до Парижа, що підтримати доньку. Чоловік запланував відпустку ще минулого року, проте не знав напевне, чи зможе приїхати.

Олег Височанський брав участь в бойових діях ще з 2014 року, зокрема боронив Донецький аеропорт. Попри важке поранення, з початком повномасштабного вторгнення він вирішив повернутися до війська.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності