ОСББ у Львові отримає з бюджету 200 тис. грн компенсації за придбаний генератор

Генератор

Мова йде про ОСББ, розташоване на вулиці Пороховій

ОСББ “Авалон Гарден 1“ отримає із бюджету Львова 200 тис. гривень компенсації за придбаний генератор. Про це стало відомо із розпорядження міського голови Львова Андрія Садового, опублікованого на сторінці Львівської міської ради.

У розпорядженні йдеться, що ОСББ “Авалон Гарден 1“, розташоване на вулиці Пороховій, 20-А, придбало генератор потужністю 122 кВт за ціною 1 млн 34 тис. 163 гривні. ОСББ повернули 200 тис. грн, як часткову компенсацію за придбаний генератор.

Окрім того, у цьому ж розпорядженні йдеться про компенсацію за придбані генератори ще двом ОСББ — ЛКП “Магістральне“ (вул. Наукова, 10-А) та ЛКП “Магістральне” (вул. Княгині Ольги, 102).

Кожному з об’єднань співвласників багатоквартирного будинку компенсують по 21 тис. 600 гривень за генератори потужністю 7,8 кВт та вартістю 42 тис. 200 гривень.

Цього року ОСББ Львова вже отримували компенсації за придбані генератори. Зокрема:

  • ОСББ “Вигоди 58“ (вул. Вигоди, 58) — 21 тис. грн компенсації за генератор ціною 42 тис. грн (у червні)
  • ОСББ “Княжа домівка“ (вул. Княгині Ольги, 5-З) - 9 тис. 999 грн компенсації за генератор ціною 19 тис. 999 грн (у червні)
  • ОСББ “Липова Алея - 15 (вул. Липова Алея, 15) — 15 тис. компенсації за генератор ціною 30 тис. грн (у серпні)

Додамо, що компенсацію мешканці отримують у межах програми “Енергоефективна оселя". Максимальна компенсація за купівлю генератора становить 200 тис. грн.

Нагадаємо, у липні депутати ЛМР ухвалили рішення про часткову компенсацію вартості сонячних панелей співвласниками багатоквартирних будинків. ОСББ зможуть відшкодувати не більше 50% вартості.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності