Власник “Рукавички” хоче викупити у Львівської міськради землю за 5 млн грн

Власник “Рукавички” хоче викупити у Львівської міськради землю за 5 млн грн

Територія розташована на вул. Угорській біля одного із супермаркетів мережі

У Львівській міськраді розглядають питання продажу ділянки на вул. Угорській компанії власника мережі супермаркетів “Рукавичка” — Богдану Козаку. Про це стало відомо з проєкту ухвали, який оприлюднили 21 серпня на офіційному порталі міської ради Львова.

Компанія орендує ділянку до 2033 року

Йдеться про земельну ділянку площею 0,1452 гектара на вулиці Угорській, 22, яку хоче викупити компанія ТОВ ТВК "Історія". На території розташована будівля складу. Зараз компанія користується ділянкою на підставі договору оренди, який чинний до 2033 року та сплачує понад 160 тисяч гривень оренди на рік. Згідно з планом зонування, ця територія належить до торговельної зони.

Експертна оцінка вартості земельної ділянки становить 5 млн 256 тис. грн. У пояснювальній записці до проєкту ухвали вказано, що компанії пропонують розтермінування оплати 50% вартості на 12 місяців. Протягом 30 днів після підписання договору купівлі-продажу фірма має сплатити 2 млн грн враховуючи вже внесений аванс 535 тис. грн. Решта суми у 2 млн 628 тис. грн гривень може бути сплачена частинами.

За даними аналітичної системи YouControl ТзОВ ТВК “Історія” створене у Львові понад 11 років тому та займається операціями з нерухомістю. Власником компанії є Богдан Козак — львівський підприємець, власник компанії “Львівхолод” та мережі супермаркетів “Рукавичка”. Один із супермаркетів зареєстрований за тією ж адресою, що і ділянка, яку планує викупити ТВК “Історія” — вул. Угорській, 22 та розташований на сусідній території.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності