Новий підхід до вивчення іноземної мови у Львові: класи поділять на групи

підручники

У групах буде по 10 дітей

З вересня львівських школярів ділитимуть на групи для вивчення основної іноземної мови. Про це 20 серпня повідомили у Львівській міській раді.

“20 серпня на виконкомі прийняли рішення про вдосконалення організації освітнього процесу у закладах загальної середньої освіти Львівської громади. Йдеться про поділ класів на групи для вивчення основної іноземної мови”, — йдеться у повідомленні Львівської міськради.

В групах навчатиметься по 10 дітей. Додаткові групи дофінансовуватимуть з міського бюджету.

“Виконавчий комітет прийняв дуже важливе для освіти рішення. Тепер кожна школа матиме можливість ділити класи на групи для вивчення основної іноземної мови. В групах буде навчатися по 10 дітей, що є значно результативнішим, ніж вивчення мови цілим класом. Це дофінансовутиметься з міського бюджету, бо нам важливо покращувати якість викладання іноземних мов, щоб школярі міста отримувати якісні знання”, – пояснив Андрій Закалюк, начальник управління освіти Львівської міської ради.

Нагадаємо, з нового навчального року в українських школах запровадять курс "Уроки щастя" із соціально-емоційного навчання.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності