У Львові два п’яні водії в ДТП пошкодили чотири авто

У Львові два п’яні водії в ДТП пошкодили чотири авто

Один з водіїв заснув на місці аварії, інший відмовився від перевірки на алкоголь

У Львові два водії в нетверезому стані спричинили ДТП, пошкодивши не лише свої автомобілі, а й чотири інші. Про це у понеділок, 19 серпня, повідомили у патрульній поліції Львівщини.

У одного водія було перевищення алкоголю в крові у 14 разів

Першого порушника виявили на вулиці Чигиринській. Там водій автомобіля Ford Focus, перебуваючи у сильному алкогольному сп'янінні, пошкодив два припарковані автомобілі — Daewoo Lanos та Peugeot 508. Коли патрульні наблизилися до нього, він намагався здати заднім ходом, але був настільки п'яним, що після перевірки на Драгері, який показав 2,8 проміле, заснув прямо на місці.

Ще одного нетверезого 52-річного водія Ford Transit затримали на вулиці Богдана Хмельницького, де він не дотримався безпечної дистанції і заїхав в автомобіль Nissan Note, який від удару стукнувся у Volkswagen Golf. У цього водія також виявили ознаки алкогольного сп'яніння, але він відмовився проходити перевірку.

Патрульні в обох випадках склали протоколи за керування транспортними засобами у стані сп'яніння та за скоєні ДТП. Нагадаємо, у Львові спіймали п’яного водія із перевищенням алкоголю в крові у 14 разів. Також, нещодавно у Львові водій з алкоголем у крові у 20 разів вище норми ледь не збив дитину, вдарив два авто і втік.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності