• Головна
  • Новини Львова
  • За напад з газовим балончиком на блогера Ніколаса Карму львів’янин сплатить штраф

За напад з газовим балончиком на блогера Ніколаса Карму львів’янин сплатить штраф

Нападника на Ніколаса Карму оштрафували

21-річний хлопець облаяв блогера та розпилив йому в обличчя газ. Суд оштрафував порушника на 119 грн

Галицький райсуд Львова постановив оштрафувати хлопця, який напав з газовим балончиком на львівського блогера Ніколаса Карму. Хлопця суд визнав винним у дрібному хуліганстві та призначив 119 грн штрафу. Про це йдеться у постанові, яку оприлюднили у вівторок, 13 серпня, у Єдиному державному реєстрі.

Хлопець посварився з блогером під час знімання відео у центрі Львова

Згідно з матеріалами справи, порушник з газовим балончиком напав на блогера ввечері, 18 травня. Між чоловіками виник конфлікт, в ході якого Микола П. облаяв та розпилив в обличчя чоловіку газ. Того ж дня блогер Ніколас Карма у соцмережах оприлюднив відео, де повідомив, що під час знімання відео в центрі Львова до нього підійшли два невідомих хлопці. Після нетривалого діалогу один з них забризкав Кармі очі перцевим балончиком і втік. Згодом поліція встановила особу хулігана — ним виявився 21-річний львів’янин.

Микола П. на засідання суду не прибув, однак подав заяву про розгляд справи без його участі та повністю визнав свою вину. Суддя визнав нападника винним у дрібному хуліганстві та призначив штраф — 119 грн. Також Микола П. сплатить 606 грн судового збору. На постанову ще можна подати апеляцію протягом десяти днів з дня проголошення.

До слова, Ніколас Карма відомий короткими відео в Тік Ток, де розпитує перехожих про вартість їхнього вбрання. Раніше в об’єктив блогера потрапила ексінспекторка Львівської митниці Юлія Дрига. Колишня головна державна інспекторка відділу складського обліку Львівської митниці похизувалася своїм образом, загальна вартість якого — 8 тис. доларів, що вдвічі більше її зарплатні, вказаної у декларації. У той же день, після розголосу, Юлію Дригу звільнили з посади.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності