Водія львівської маршрутки оштрафували за невиданий квиток пасажиру

Електронний квиток у Львові

Штраф отримав водій маршрутки №27 перевізника ТзОВ “МіК”

Суд у Львові оштрафував водія маршрутки №27 за невиданий квиток пасажиру, про це йдеться у постанові, яку оприлюднили у понеділок, 12 серпня у Єдиному судовому реєстрі. Маршрут обслуговує перевізник ТзОВ “МіК”.

Водія судили за дрібне викрадення майна

Як йдеться у постанові, випадок трапився 3 липня на автостанції “Скнилів”, що на вулиці Авіаційній, 3. Водій маршрутки № 27, Григорій А., “вчинив дрібне викрадення чужого майна шляхом привласнення грошей у сумі 20 гривень, що проявилось у невидачі проїзного квитка, чим скоїв правопорушення”.

На судове засідання порушник не з’явився, однак подав заяву про розгляд справи без його присутності, у якій попросив суворо не карати. За статтею про дрібне викрадення чужого майна, суддя призначив Григорію А. 170 грн штрафу. Також водій маршрутки має сплатити 606 грн судового збору.

До слова, електронний квиток у Львові запрацював 11 грудня минулого року. З того часу водії маршруток зобов’язані видавати квитки пасажирам на проїзд при оплаті готівкою.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ “Міра і К”, яке обслуговує маршрут №27 у Львові, засноване 22 роки тому двома підприємцями: Іваном Велійкою (31%) та Тарасом Хомою (69%). Зареєстрований перевізник у Львові на вулиці Лесі Українки.

Нагадаємо, нещодавно водія львівської маршрутки оштрафували за аварію з BMW X5. Крім того, раніше у Львові на зупинці водій маршрутки розпилив газ в обличчя чоловіку та згодом отримав штраф.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності