На Рівненщині в ДТП з маршруткою загинули 14 людей — серед них дитина

На Рівненщині в ДТП з маршруткою загинули 14 людей

На трасі автоцистерна протаранила пасажирський мікроавтобус

На Рівненщині автоцистерна зіткнулася з маршрутним мікроавтобусом. Внаслідок ДТП загинуло 14 людей, повідомили в МВС України.

Серед загиблих — 6-річна дитина

За словами міністра внутрішніх справ України Ігоря Клименка на трасі зіткнулися велика автоцистерна та маршрутний мікроавтобус. ДТП сталася поблизу села Верхів на трасі “Городище-Рівне-Старокостянтинів” о 15:45. В аварії загинуло 14 людей, серед яких була 6-річна дитина. Лише одна жінка вижила після зіткнення — вона перебуває у важкому стані, і лікарі намагаються врятувати її життя.

У Офісі Генпрокурора зазначили, що водій автоцистерни виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з маршруткою “Рівне-Хмельницький”. Внаслідок ДТП загинули водії обох транспортних засобів, а також 12 пасажирів мікроавтобуса, серед яких 6-річний хлопчик.

На місці аварії працюють рятувальники. медики та поліцейські. Вони продовжують пошукові роботи, щоб перевірити, чи немає інших постраждалих. Слідчі вже почали розслідування цієї трагедії. Вони збирають всі необхідні докази та інформацію, щоб з'ясувати, як саме сталася ця аварія.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності