Через тиждень після аварії на тепломережі мешканцям Сихова повернуть гарячу воду

Тиждень без гарячої води: на Сихові завершують ремонт тепломережі

Через аварію довелося міняти 15 метрів труби

Мешканцям львівського мікрорайону Сихів через тиждень після аварії на тепловій мережі, на проспекті Червоної Калини, повернуть гарячу воду. Аварія сталася 7 серпня, і через неї було припинено подачу гарячої води до 206 житлових будинків та 15 навчальних закладів. Про це у понеділок, 12 серпня, повідомили у Львівській міській раді.

Гарячу воду обіцяють повернути 13 серпня

На місці аварії ремонтні бригади ЛМКП “Львівтеплоенерго” працюють вже кілька днів, виконуючи складні роботи з ліквідації пориву. Внаслідок пошкодження необхідно замінити 15 метрів труби діаметром 700 мм на нову, попередньо ізольовану трубу. Роботи ускладнювалися тим, що трубопровід проходить поруч з електричними кабелями та водопроводом діаметром 400 мм, через що значну частину робіт довелося виконувати вручну.

“Через великий обсяг робіт у складних умовах ще повністю не завершені монтажні роботи. Плануємо, що завтра до кінця дня все буде завершено і відновимо гарячу воду частині мешканців Сихова, які не мають гарячої води через ці роботи”, — повідомили у ЛМКП “Львівтеплоенерго”.

Нагадаємо, 7 серпня у Львові у Сихівському районі трапилася аварія на тепловій мережі. Через це тимчасово припинено подачу гарячої води до 206 житлових будинків та кількох дитячих садочків, шкіл та ліцеїв. Без гарячої води залишилися мешканці 13 вулиць.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності