Львівські «Карпати» перемогли «Кривбас» у другому турі УПЛ

Львівські «Карпати» перемогли «Кривбас» у другому турі УПЛ

Перша перемога нового тренера команди вивела львів'ян на друге місце в УПЛ

У неділю, 11 серпня, на стадіоні "Україна" у Львові відбувся матч другого туру Української Прем'єр-ліги між місцевими "Карпатами" та криворізьким "Кривбасом". Львівська команда здобула перемогу над бронзовим призером минулого сезону. Про це повідомила пресслужба Української Премʼєр-Ліги.

“Карпати” піднялись на другу сходинку турнірної таблиці УПЛ

Це була перша перемога "Карпат" під керівництвом нового головного тренера Владислава Лупашка на рівні УПЛ. Вони розбили суперника з рахунком 3:0. Воротар "Карпат" Олександр Кемкін відбив пенальті, яке виконував гравець "Кривбасу" Максим Луньов. Після цього львівська команда забила два голи до перерви, обидва — ударами з-за меж штрафного майданчика. У другому таймі "Карпати" ще збільшили свою перевагу.

Львів’яни набрали 4 очки й після двох турів піднялись на другу сходинку турнірної таблиці УПЛ. “Кривбас” з 3-ма пунктами опустився на сьоме місце. Для "Кривбасу" ця поразка стала третьою поспіль у виїзних матчах УПЛ. Нагадаємо, 19 липня після відставки Маркевича з посади головного тренера ФК “Карпати”, на його місце призначили старшого тренера молодіжної команди “Карпат” Владислава Лупашка.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності