Львівські “Карпати” достроково увійшли до Премʼєр-ліги

ФК Карпати Львів.

У львівського клубу 60 очок, що гарантує вихід в Прем'єр-лігу

У суботу, 27 квітня, у Полтаві відбувся матч “Полтава” – “Карпати” 6-го туру другого етапу Чемпіонської групи Першої ліги. Переможцем поєдинку стали львівські “Карпати”, які забезпечили собі місце у Прем'єр-лізі. Про це повідомили ФК Карпати Львів.

За чотири тури до завершення сезону львівські "Карпати" достроково забезпечили собі місце, яке напряму виводить команду до елітного дивізіону українського футболу - Прем'єр-ліги. Наразі у львівського колективу 60 очок. У Лівого берега, що йде на 3-й позиції — 46 пунктів. До завершення сезону у Першій лізі командам залишилося провести по 4 тури. Таким чином, максимальна кількість очок, яку може набрати київський клуб, становить 58 балів. Карпати вже не опустяться нижче 2-го місця у таблиці другого за силою дивізіону України, а саме дві найкращі команди вийдуть напряму до УПЛ 2024/25.

“Через повітряну тривогу у Полтавській області матч розпочався із півгодинним запізненням. Зі старту поєдинку "Карпати" задали високий темп і провели кілька швидких атак. Одна з них завершилася голом. Євген Підлепенець ввірвався у штрафний майданчик і прострілив у центр. Ігор Невес випередив Євгена Опанасенка і спрямував м'яч у сітку”, — йдеться у повідомленні.

На 10-й хвилині матчу нападник Ігор Невес забив гол, який привів команду до перемоги. На початку другого тайму “Карпати” забили вдруге, але рефері зафіксував офсайд. Гра закінчилася рахунком 0:1. Відтак “Карпати” потрапляють до Прем'єр-ліги.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності