У Львові створили нову прийомну сім’ю для 12-річного хлопчика

Хлопчик

Це вже 17 прийомна сім’я у Львівській громаді

У Львівській громаді створили нову прийомну сім'ю. Рішення про це ухвалив 6 серпня виконавчий комітет Львівської міської ради. Хлопчик, якому скоро виповниться 12 років, матиме батьків, сестру, братика та домівку, повідомили у Львівській міській раді.

Досі хлопчик перебував у центрі соціальної підтримки дітей та сімей “Рідні”, розповіли в управлінні “Служба у справах дітей” Львівської міської ради.

“Радіємо, адже це хлопець-підліток. Дітей такого віку менш охоче приймають у свої домівки. Кандидати прагнуть взяти у родину малечу. Щоразу пояснюємо, наскільки підлітки класні і як їм потрібна родина та дім”, — зазначив керівник управління “Служба у справах дітей” Володимир Фридрак.

Ця прийомна сім'я вже 17-та у Львівській громаді. Також функціонують 12 дитячих будинків сімейного типу, де виховують 81 дитину-сироту та дитину, позбавлену батьківського піклування.

“Охочих подарувати дітям родинне тепло, запрошують звертатися в управління “Служба у справах дітей” Львівської міської ради за телефоном: +38 (032) 297-58-83”, — зазначили у Львівській міськраді.

Нагадаємо, у липні у Жовківській територіальній громаді Львівського району створили прийомну сім’ю. У родині виховуватимуть 14-річну дитину, позбавлену батьківського піклування.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності