У Львові вночі на вулиці на іноземця напали з ножем

Напад з ножем

В іноземця відібрали гроші, паспорт та телефон

Близько 3-ї години ночі 3 серпня на лінію 102 зателефонував львів’янин та повідомив, що бачить через вікно на вулиці Друкарській, як невідомі тримають чоловіка, який просить допомоги іноземною мовою. Про це повідомили на сторінці патрульної поліції Львова.На місце події виїхали правоохоронці.

“Іноземець повідомив, що троє осіб, погрожуючи ножем та заламуючи його, забрали банківські картки, гроші, документи та телефон”, — йдеться у повідомленні.

Отримавши опис осіб, патрульні передали орієнтування усім екіпажам центральної частини міста. “Згодом на вулиці Лисенка у підʼїзді поліцейські помітили осіб, які вгледівши службовий автомобіль, побігли усередину будинку.Ми швидко прослідували за ними”, — розповіли правоохоронці.

У підʼїзді вони відчули запах диму. Чоловіків знайшли у підвалі, в ту мить, коли вони намагалися спалити паспорт іноземця. “Один із ймовірних зловмисників, показав де сховав мобільний телефон”, — йдеться у повідомленні. Речові докази вилучили, а злочин кваліфікували як розбій.

Нагадаємо, у травні на площі Ринок у центрі Львова поліцейські затримали 42-річного іноземця, який, скоїв розбійний напад. Він, погрожуючи бармену ножем, пограбував заклад.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності