Львівська міськрада учотирнадцяте виставила на продаж понад п’ять га землі

Львівська міськрада вчотирнадцяте намагається продати понад п’ять га землі

Після 13 невдалих аукціонів у міськраді підняли стартову ціну на понад 10 млн грн

У п’ятницю, 26 липня, Львівська міська рада виставила на аукціон ділянку площею понад п’ять га на вулиці Північній. Ділянку виставляють на продаж вже вчотирнадцяте — попередні 13 аукціонів не відбулися через відсутність учасників. Про це LVIV.MEDIA стало відомо з сайту Prozorro.Продажі.

Землю не можуть продати майже два роки

За даними платформи, земельна ділянка загальною площею 5,0987 га розташована у Залізничному районі Львова, на вулиці Північній. Згідно з описом, ця земля призначена для розміщення та експлуатації промислових будівель. Міська рада Львова намагається її продати ще з жовтня 2022 року.

За майже два роки Управління земельних ресурсів ЛМР оголошувало 13 аукціонів з продажу цієї ділянки. Її стартова ціна становила понад 43 млн грн. Останній аукціон мав пройти 18 червня 2024 р. Усі ці аукціони не відбулися через відсутність учасників. Вчотирнадцяте землю виставили на продаж з більшою стартовою ціною — 53 млн 615 тис. 890 грн. Пропозиції від учасників прийматимуть із 30 липня по 26 серпня, а самі торги повинні відбутися 27 серпня об 11:50.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності