Львівська міськрада планує забрати у власність понад 100 га земель у Дублянах

Львівська міськрада планує забрати у власність понад 100 га земель у Дублянах

Йдеться про 27 земельних ділянок сільськогосподарського призначення

Львівська міська рада розгляне питання про прийняття у комунальну власність міста 27 земельних ділянок. Йдеться про землі Дублянської громади. Відповідний документ оприлюднили 25 липня на офіційному порталі міської ради Львова.

Найбільша за площею ділянка — 65 га

Загальна площа усіх ділянок майже 114 гектарів. Більшість з них по 2 га, є також кілька ділянок площею 1,99 га, дві — по 1 га та одна 2,5 га. Найбільша ділянка має площу понад 65 га, а найменша — 0,38 га. Усі вони належать до земель сільськогосподарського призначення.

Після того, як Дубляни увійшли до Львівської міської громади, майно і земля, що раніше належали Дублянській міській раді, переходить у власність Львова як правонаступника цих громад. Прийняття такого рішення дозволить Львівській міській раді офіційно зареєструвати право власності на ці землі.

Нагадаємо, Львівська міська рада також розглядає питання про прийняття у комунальну власність понад 200 га земель від приєднаних громад. Найбільше ділянок — 24, передбачається прийняти у власність від Дублянської громади. Тут є кілька ділянок по 2 га, а також найбільші за площею землі по 91 га, 72 га та 25 га. Решта дублянських ділянок менші — від 0,031 га до 5 га.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності