У Львові через аукціон продадуть ще 5 земельних ділянок

У Львові через аукціон продадуть ще 5 земельних ділянок

У Львові ще 5 земельних ділянок готують для продажу через аукціон. Відповідні ухвали напередодні затвердили на сесії міської ради.

Про це повідомляють у Львівській міській раді.

Одна із земельних ділянок розташована на вул. Навроцького, біля будинку № 1. Площа земельної ділянки — 0,0333 га. Вона призначена для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Ще одну ділянку продадуть на вул. Нагірній, біля будинку № 70, площею 0,0866 га. Земельна ділянка призначена для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

Також у міській раді планують виставити на продаж земельну ділянку в районі вул. Північної площею 5,0987 га. Ділянка призначена для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Ще одна земельна ділянка, яку планують продати, розташована в районі вул. Т. Шевченка, промзона "Рясне-2". Площа земельної ділянки — 0,4263 га. Вона призначена для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Окрім того, на відкритих торгах планується продати право оренди земельної ділянки на вул. Хуторівці. Земельна ділянка призначена для розміщення та обслуговування будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій.

Зазначається, що цьогоріч у Львові вже провели 6 аукціонів, на яких у приватну власність продали 9 земельних ділянок на загальну суму 146 млн 699 тис. грн. Також, продавши право оренди чотирьох земельних ділянок, до міського бюджету залучили ще 15,6 млн гривень.

Можливо, пропустили:

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності