У Львові учасник аукціону погодився платити понад 15 тис. грн за оренду 1 кв. м

Будинок на Костя Левицького, 67

За розміщення кавового апарату в ЦНАПі, орендар запропонував суму в 26 разів вищу за початкову

У Львові за частину приміщення розміром 1 кв. м учасник аукціону запропонував суму у 26 разів більшу від стартової ціни. За 15 тис. грн в місяць орендар зможе розмістити у приміщенні Личаківської райадміністрації кавовий апарат. Про це йдеться на сайті онлайн-аукціонів Prozorro.Sale.

Львівська міськрада виставила під оренду частину комунального приміщення на вулиці Костя Левицького, 67. Йдеться про 1 кв. м, призначення якого — розміщення кавового апарату терміном на три роки. Початкова ціна лота — орендна плата 596 грн 40 коп. на місяць, однак впродовж аукціону вона зросла в 26 разів.

Хід аукціону

За право орендувати квадратний метр приміщення змагалися 8 учасників, імена учасників наразі приховані, однак вже на етапі початкових ставок один з них запропонував понад 4 тис. грн. В першому раунді ціна оренди піднялася ще на 500 грн, а в другому — сума зросла до 9,4 тис. грн. Впродовж торгів передував один і той же ж учасник, який врешті став переможцем, запропонувавши 15 334 грн за оренду квадратного метра.

Нагадаємо, у березні цього року у Львові пропонували взяти в оренду частину Львівської політехніки за 1,5 грн в місяць під розміщення кавового апарату. Зрештою 1,5 кв. м університету орендували до 13,5 тис. грн.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності