У Львові пропонують взяти в оренду частину університету за 1,5 грн в місяць

Навчальний корпус №8 "Львівської політехніки"

Переможець аукціону зможе поставити у коридорі та на сходовій клітці “Львівської політехніки” кавові апарати

Фонд держмайна оголосив аукціони на право оренди частину сходової клітки та коридору у двох навчальних корпусах Національного університету “Львівська політехніка”. Оголошення про аукціон опубліковане в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Йдеться про приміщення на першому поверсі навчального корпусу № 6 (вулиця Степана Бандери, 32) і на другому поверсі навчального корпусу № 8, (площа Святого Юра, 3/4). В обидвох випадках в оренду здають частину коридору загальною площею 1,5 кв. м, де орендар повинен встановити кавовий апарат. Початкова ціна оренди на торгах — 1,5 грн на місяць за кожен лот. Мінімальний крок підвищення ціни — 2 копійки. При цьому учасники аукціону мають внести понад 6 тис. грн гарантійного внеску.

Визначити орендарів мають на трираундовому англійському аукціоні, який відбудеться 20 березня. В обох випадках місце під кавові апарати хочуть здати в оренду на п'ять років.

Довідково: Трираундовий англійський аукціон — найпоширеніший різновид торгів у системі Prozorro. До початку аукціону учасники подають закриті цінові пропозиції. Потенційні покупці не знають, чи є ще конкуренти та не бачать ставок інших учасників. Той, хто зробив найвищу цінову пропозицію має право останнього ходу в кожному з раундів. Це дає йому найвищі шанси на перемогу.Коли аукціон завершується, вся інформація про учасників розкривається. Аукціон розпочинається, коли на торги зареєструвалося щонайменше два учасники. Проте в певних напрямах лот може викупити єдиний зареєстрований учасник за тією ціною, яку він запропонував.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності