У Львові відновили ремонт проходу в монастирі Бернардинів

Оборонний мур Бернардинського монастиря

Роботи проводить вже третя підрядна організація. Дві попередні фірми припинили свою діяльність після початку російського вторгнення

24 липня у Львові між оборонним муром Бернардинів і вулицею Винниченка розпочали ремонтні роботи. Їхня мета — забезпечити належний прохід для мешканців. Про це 24 липня повідомила пресслужба ЛМР.

Наразі не йдеться про завершення всього проєкту, який є доволі вартісним. Цьогоріч тут виконають лише мощення, зроблять поруччя на сходових маршах, поточний ремонт містка та замостять територію плиткою. Решту проєкту законсервують та повернуться до нього після завершення війни.

Роботи на замовлення Галицької районної адміністрації виконує ТОВ БК «Захід Нео Буд». Як зазначає голова Галицької райадміністрації Галина Гладяк, вартість робіт становить 1,3 млн грн. Завершити ремонт, за сприятливих погодних умов, планують  до 1 вересня.

«Маємо зробити тут водовідведення, влаштування лотка, підключення мереж, встановлення люків, влаштування покриття з ФЕМ-елементів  та тактильної плитки», - розповів Роман Фрейдун, головний інженер підрядної організації.

Це вже третій підрядник, який буде ремонтувати дану територію З двома попередніми угоди були розірвані, бо через воєнний стан ці фірми припинили свою діяльність.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності