Поліція вважає чоловіка з фото головним підозрюваним у вбивстві Фаріон

Поліція вважає чоловіка з фото головним підозрюваним у вбивстві Фаріон

Поліція розшукує молодика, на якого одразу вказали свідки

Поліція Львівщини розшукує головного підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон. Правоохоронці, опираючись на покази свідків, впевнені, що замах здійснив молодик, на якого одразу вказали очевидці. Про це LVIV.MEDIA повідомили у правоохоронних органах.

Слідство припускає ретельну підготовку до нападу

Слідство вважає, що злочинець готувався до нападу не менше місяця. Є підозри, що він міг навмисно змінювати свою ходу, щоб ввести в оману свідків та камери спостереження. Розслідування ускладнює те, що частина камер спостереження в районі вбивства не працювали через планові знеструмлення. Правоохоронці припускають, що підозрюваний має досвід поводження зі зброєю і, можливо, діяв не сам. Зараз поліція активно розшукує цього чоловіка.

За інформацією від правоохоронних органів, підозрюваним є молодий чоловік віком близько 20 років. Його зріст приблизно 170-180 см, він худорлявої статури. На момент скоєння злочину він був одягнений у спортивні штани темного кольору, чорну кофту з довгим рукавом та червону футболку з білими смужками на рукавах. На голові у нього була темна панама з широкими полями, а на ногах - червоно-чорні кросівки з білою підошвою та білі високі шкарпетки. Він також мав червоні рукавиці.

Деталі вбивства Ірини Фаріон

Нагадаємо, вбивство Ірини Фаріон сталося ввечері 19 липня. Невідомий вистрілив у мовознавицю, коли вона перебувала біля свого будинку на вулиці Масарика у Львові. Зловмисник вистрілив жінці в голову, її у критичному стані госпіталізували до Першого ТМО Львова. Близько 23:30 у п’ятницю, 19 липня, стало відомо, що, попри зусилля медиків, Ірина Фаріон померла.

Правоохоронці відкрили кримінальну справу про замах на вбивство, яку після смерті Ірини Фаріон перекваліфікували у навмисне вбивство. Наразі вони розшукують злочинця. Попри те, що більшість камер у районі, де стався злочин, не працювали через відключення світла, працівники поліції та СБУ досліджують усі записи, на яких міг з’явитися вбивця.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності