У Львові пройшла панахида за Іриною Фаріон

Прощання з Іриною Фаріон

Віддати останню шану відомій науковиці прийшли тисячі людей

У Львові відбулася панахида за відомою мовознавчинею Іриною Фаріон, яку пішла з життя 19 липня внаслідок замаху. На парастас до Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла прийшли тисячі людей.

Церемонія прощання розпочалася о 19:00. Труну з тілом померлої несли представники Всеукраїнського об’єднання “Свобода” на чолі з депутатом Львівської міської ради Адріаном Гутником. Донька Фаріон і її двоє внуків тримали в руках фотографії загиблої. Хрест попереду процесії ніс зять Ірини Фаріон — військовослужбовець ЗСУ. Згодом у Гарнізонному храмі розпочалася панахида за померлою.

Нагадаємо, ввечері 19 липня у Львові на вулиці Масарика невідомий досліджують в Ірину Фаріон. Її в критичному стані госпіталізували. Згодом вона померла у лікарні. Правоохоронці відкрили кримінальну справу про замах на вбивство, яку після смерті Ірини Фаріон перекваліфікували у навмисне вбивство. Наразі вони розшукують злочинця. Попри те, що більшість камер у районі, де стався злочин, не працювали через відключення світла, працівники поліції та СБУ досліджують усі записи, на яких міг з’явитися вбивця.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності