До місця вбивства Ірини Фаріон львівʼяни несуть квіти та лампадки

До місця вбивства Ірини Фаріон львівʼяни несуть квіти та лампадки

Таким чином мешканці Львова висловлюють співчуття

Від ранку суботи, 20 липня, львівʼяни несуть квіти та лампадки до місця де нападник стріляв в Ірину Фаріон. Таким чином львів'яни висловлюють співчуття мовознавиці, повідомило Суспільне Львів.

Прощання з Іриною Фаріон відбудеться 21 липня

Парастас за мовознавицею та громадською діячкою Іриною Фаріон пройде в неділю, 21 липня, в Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла у Львові. Натомість чин похорону відбудеться в понеділок. Поховають мовознавицю на Личаківському кладовищі.

Нагадаємо, вбивство Ірини Фаріон сталося ввечері 19 липня. Невідомий вистрілив у мовознавицю, коли вона перебувала біля свого будинку на вулиці Масарика у Львові. Зловмисник вистрілив жінці в голову, її у критичному стані госпіталізували до Першого ТМО Львова. Близько 23:30 у п’ятницю, 19 липня, стало відомо, що, попри зусилля медиків, Ірина Фаріон померла.

Правоохоронці відкрили кримінальну справу про замах на вбивство, яку після смерті Ірини Фаріон перекваліфікували у навмисне вбивство. Наразі вони розшукують злочинця. Попри те, що більшість камер у районі, де стався злочин, не працювали через відключення світла, працівники поліції та СБУ досліджують усі записи, на яких міг з’явитися вбивця.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності